Growing businesses in times of change (IN DUTCH)

We hebben bij MARNIX and ALLY niet stilgezeten. Integendeel. We zagen hoe de coronapandemie zowel kleine labels als grote merken uitdaagde om anders naar de wereld te kijken. Als je uitdagingen met beide handen grijpt, kan je ze ombuigen in kansen. Net daar is 100% van onze energie naar toe gegaan.


Reflectiemoment

Als de coronaperiode ons één ding leert is dat het consumenten bewuster maakt. Zo zijn mensen méér bezig met hun uitgaven en met hun impact op het milieu en de maatschappij. Een opportuniteit om op in te zetten. De merken die wij begeleidden gebruikten dit reflectiemoment om een duurzame bedrijfsstrategie te ontwikkelen: waarden bijstellen en vertalen naar een sterk merkverhaal, aansluitend bij de consument van vandaag en morgen.

Growth strategy

We zetten met veel enthousiasme een aantal merken op een rijtje die we de afgelopen periode hebben begeleid. Of het nu startende of gevestigde labels zijn, we zetten made-to-measure groeistappen tijdens merk-, content- en retailstrategische oefeningen.

We gaan net met die merken in zee die telkens aansluiting vinden in deze 'conscious' mindset, in de vorm van slow en conscious fashion, lokaal ondernemen, vegan beauty, empowerment en nieuwe vormen van mobiliteit.

Onder de groeistrategieën hebben we een aantal strategische programma’s opgezet die bijdragen aan de groei van een brand, en dit op maat van de grootte en uitdagingen van het merk. Ze helpen met het definiëren van opportuniteiten en geven duidelijk richting om die groeistap te (durven) zetten.


Added value

Het start telkens bij het inzicht verkrijgen in de huidige situatie en de uitdagingen van het merk. We doen dit bewust in nauwe samenwerking met het team achter het merk. Persoonlijke motivatie en de ambities zijn bepalend voor de richting van de groei. Vanuit die basis gaan we sleutelen aan het merkverhaal, waarbij het herdefiniëren of verfijnen van de merkwaardes uiterst belangrijk zijn om een unieke en sterke positie te veroveren op de markt, maar ook voor het bereiken van potentiële doelgroepen.

The other angle

Vanuit een ander perspectief - want vaak zit je er als brand owner te lang en te dicht op zodat je ‘het’ niet meer ziet - en een strategische oogpunt scheppen we kansen die we vertalen naar concrete acties waarmee je zelf aan de slag kan gaan. En met onze verschillende in-house services gaande van PR, influencers marketing, sociale media, content creatie etc. kunnen we ondersteunen naargelang jouw budgettaire mogelijkheden.

Need a coach?

Een ploeg is niets zonder supporters en een coach. Met een gestructureerd plan, een scherp oog en stimulerende woorden houden we je merk en je plan op de rails. We zijn je klankbord en helpen je in het verwezenlijken van de acties die we samen vooropstelden om zo de mooiste verhalen tot bij je supporters te brengen.Jouw merk naar een hoger niveau tillen?


An-Katrien Dullers
CEO - PR & Communication
an-katrien@marnixandally.com

Katherina Kitsinis
Brand strategist
katherina@marnixandally.com